Woensdag 10 november

Ria heeft meegedeeld om te stoppen met koor. Ze had er geen lol meer is zoals ze eerder had. Ook corona heeft daar aan meegewerkt helaas. Ook familie en werk kost veel tijd. Ze wenst ons veel succes met koor en het concert.

In de pauze is er helaas nog geen koffie en thee. Dit om wisseling positie te voorkomen en dat je moet wachten in de rijd. Let op de 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanavond kunnen de koorleden die om een of andere reden niet fysiek aanwezig kunnen zijn onze repetitie volgen via Teams. Het is even wat proberen voor de beste resultaten. Zat jij thuis dan graag laten weten hoe je het ervaren hebt. Wat ging niet goed, wat kan beter. Volgende week extra laptop wellicht wordt dan nog beter. We doen dit om ons te verbinden, zo blijven we toch bij elkaar want het liefste zijn we toch met zijn allen in 1 ruimte.

Of KIOK doorgaat is nog niet bekend. Ze wachten sowieso op de persconferentie van aanstaande vrijdag en ook op het advies van de veiligheidsregio. Dat is dus ook tactisch want als deze het afbaast dan maakt Ventura niet onnodig extra kosten.

Wat aankomende vrijdag verteld gaat worden bij de persconferentie weten we nu nog niet. We hopen dat we volgende week gewoon weer in VZOD mogen komen en zo niet dan gaan we verder op TEAMS. We weten nu hoe dit moet maar uiteraard hopen we hier niet op. We blijven bij elkaar, we laten ons niet los. We blijven JOYFUL SOUND !!!

Tot volgende week.

 Terug