Woensdag 10 januari

De muziekcommissie is bij elkaar geweest en heeft een lange vergadering gehad. Niet alle punten zijn besproken en er is een extra vergadering gepland op 29 januari. Nav de enquete die in de kerstvakantie is gehouden zijn de keuzes gevallen om Unto us en One King er uit te halen. Mocht er nog een nummer uitgaan omdat we ook nieuwe kerstnummers instuderen zal dat het nummer What a glorious night zijn. De kerst sing-in wordt wanneer nodig weer aangescherpt door de aangedragen evaluatie punten.

HELP ONS MEE en bedenk een onderwerp, thema en/of titel voor

het concert op 25 mei,

de nieuwe sing-in die we na Amazing Journey gaan doen,

voor het concert in 2025

INSTUREN VOOR 29 januari naar 1 van de muziekcommissieleden.

Optredens

Komende zondag optreden 10.00 uur in Witharen. Zie de details op de site. Kom op tijd want we hebben de tijd nodig. Het is een kleine kerk, klein podium en we zijn met veel koorleden. Het wordt dus passen en meten. 28 januari optreden in Open Hof Kampen, 3 maart in Apeldoorn, 25 mei concert koorweekend Ommen, 26 mei ochtendienst in Ommen. Vul wie gaat mee in.

Ook dit jaar is er weer ruimte voor de woensdagavondmissie. Graag jullie input voor deze nieuwe variant die we aanbieden.

Volgende week gaan we beginnen met instuderen van nieuw lied. Old country chuch. Maandag gaat Eline de partijen inzingen die je dan in Dropbox kan vinden. Woensdag is de auditie om 19,00 uur. Er is plaats voor maximaal 4 stukjes solo en die avond wordt er besloten wie wat gaat doen. Het kan dus 1,2,3 of 4  verschillende stukjes worden maar kan ook wat anders worden. Stephanie gaat morgenavond een video maken waarin ze lootjes trekt voor de jury. Weet jij nu al dat je niet om 19,00 uur aanwezig kan zijn, geef dit dan voor morgenavond 18.30 uur door.

2 leden van de opbouwploeg en 2 leden uit het bestuur zijn in november naar de kerk in Ommen geweest om te kijken hoe we het beste daar ons concert en optreden kunnen uitvoeren. Het wordt een anderhalf uur durend concert. Er is geen koffie/thee want daar is geen mogelijkheid voor. Het is een prachtige kerk die middenin Ommen ligt. Met verlichting en decordoeken zullen we de kerk mooi gaan aankleden. De planning is vrijdagavond opbouwen zodat de opbouwploeg aan alle activiteiten kunnen deelnemen die op zaterdag zijn gepland. Na het concert kunnen we de boel laten staan voor het optreden op de woensdagavond.

We zijn op zoek naar een nieuwe technicus. Op de website staat al een vacature. Denk je iemand die dit wel kan, het leuk lijkt, geef dan dat aan hem/haar door. Er komt binnenkort in de whatsapp een foto met tekst die je dan kan delen. Op facebook en insta zal ook gedeeld worden. Deel dit dan van hieruit zodat we veel mensen kunnen bereiken. Het is een taak van gevoelskwestie. De persoon moet een goed gehoor hebben. De knopjes enzo wordt allemaal uitgelegd. Marc gaat pas met de zomer weg maar fijnste is natuurlijk om ingewerkt te worden.

Nieuwe liederen aanleveren mag altijd.

Jaarplanning staat op de website.

Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het lezen van de mededelingen. We horen nog wel eens geluiden van mensen die zeggen ‘oh dat wist ik niet’.  Dat had je dus kunnen lezen in de mededelingen.

Binnenkort starten we met inzingen met een nieuwe reeks van 5 minuten. We gaan wat serieuzer te werk hiermee om aan de wensen van koorleden te gaan voldoen.

Er zijn 3 mededelingen van het bestuur

Hoi, ik wilde graag even doorgeven dat ik stop met koor ik heb er heel lang over na gedacht maar toch deze beslissing genomen. Dit omdat het mij teveel spanning oplevert wat niet aan jullie als koor ligt maar meer wat er allemaal
Bij komt kijken. Ik vind het heel erg jammer maar op dit moment is het belangrijk om aan mezelf te denken en moest ik helaas deze keuze maken. Veel
Liefs Yara.

—–

Ik loop al enige tijd met het probleem dat ik een enorme drukke baan heb en steeds vaker moet verzuimen . Daarom besluit ik voorlopig te stoppen met koor.. om iets meer rustmomenten in te bouwen.

 

Mocht ik de tijd vinden dan hoop ik zeker weer terug te mogen komen want zal het zingen bij dit koor zeker gaan missen. Ik wil iedereen enorm bedanken en jullie allemaal veel succes wensen Met het studeren van de liederen en optredens. Ik ga jullie missen.

Liefs annita Hensbergen.

Aanstaande zondag optreden in de Google kleuren. In Lemelerveld was de kleuren een prachtig geheel. In Ens was het uit balans qua kleuren die naast elkaar staan. We zijn positief dat er in de app groepen zo mooi overlegd wordt en aangegeven wie welke kleur draagt. Mocht je dit nu niet willen of moeilijk vinden, overleg dat even met je buurvrouw/buurman.

 

 Terug