Woensdag 1 september

Ook deze avond worden we weer hartelijk ontvangen door het bestuur. Er wordt gevraagd bij binnenkomst of je klachten hebt. Daarna weer naar je eigen stoel. Naar aanleiding van vorige week is de opstelling iets veranderd zodat het nu beter past. Ook JG staat op een verhoging zodat een ieder hem nu kan zien. Deze avond beginnen we weer met stemoefeningen en nemen een paar partijen door waarvan we vorige week hebben gemerkt dat die er niet zo goed meer in zaten. We zingen weer aardig wat nummers. De ene zit er wat beter in dan de andere.

Renier heeft weer werkzaamheden voor zijn baas in het buitenland en zal daar een jaar verblijven. Dit is dus niet handig om bij Joyful Sound te blijven. Voor nu zegt hij zijn lidmaatschap op.

Edwin en Alie zijn deze dag 20 jaar getrouwd en trakteren in de pauze op wat lekkers.

Hetty van de Berg heeft aangegeven te stoppen met de muziekcommissie. Er is dus een vacature gekomen. In deze muziekcommissie zit een mooie diverstiteit aan meningen, liedjesvoorkeuren. Zo krijgen we als koor een mooi divers repertoire. We bedanken Hetty voor haar periode dat ze deelnam. Heb je interesse om mee te denken over wat we gaan zingen met Kerst of hoe we het concert gaan invullen. Of heb je nog vragen, ga dan naar 1 van de commissieleden te weten. Hester, Hetty Kwakkel, Yvonne of Jan-Geert.

We krijgen nog even te horen hoe het bestuur te werk is gegaan naar een nieuwe locatie voor het te houden concert. Dat wordt dus gehouden in KHC maar tijdens het concert zul je niet merken dat we zingen in een sporthal.

De optredens die nog op de planning staan gaan voor zoals nu er voorstaat nog gewoon door. Hou deze data in de gaten en kijk hiervoor op de website.

 Terug