woensdag 1 november

Aanstaande zondag optreden en voeren we de sing-in Amazing Journey op. De kerk heeft gevraagd om de jeugd meer te betrekken dus wij nemen de instrumentjes mee. Tijdens de black gospel medley mogen ze lekker mee doen. Tijdens het slotlied mogen de kinderen weer naar voren en mogen ze op podium staan met de instrumentjes. Daarna nog een aankondiging en ons laatste slotlied. Deze dienst zal dus gewoon weer een uur duren. Zie verdere details op de site.

Volgende week donderdag is er weer een bestuursvergadering. Heb je punten oid meld het dan bij 1 van het bestuur.

Kiok: op zaterdag zal Sign for you optreden als wij pauze hebben. Op de zondag zal het gospelkoor Devote uit Zwolle ons bijstaan. Zij zijn heel blij want hebben wel kerstrepertoire maar hadden nog geen optredens. De opbouwploeg heeft de evaluatie van vorig jaar goed bekeken en de wens om wat hoger te mogen staan wordt nu werkelijkheid. We gaan 40 cm de lucht in. Dit betekent wel dat het minder makkelijk wordt om met publiek mee te lopen enz. De appelkisten zullen nu puur als decoratie komen te staan en zal niet gebruikt kunnen worden om in te gaan zitten.

Gerrie deelt mede dat er weer een actie is. Ditmaal een sinterklaasactie. Als ieder koorlid 2 producten besteld dan heeft het koor al 100 euro winst. We kunnen als koor wel weer wat geld gebruiken dus doe je best. Over 2 weken de lijst inleveren en op 29 november krijg je de producten.

Irit heeft zich aangemeld als nieuw koorlid. Ook een welkom aan Monique die een poos niet op koor kon komen.

Sta je op de site bij een optreden als onbekend. Aub kijk er even na of het al bekend is of je wel of niet mee kan doen.

 Terug