Joyful Sound zoekt 2e technicus

Joyful Sound groeit continu, we worden steeds professioneler in onze uitvoeringen en gaan goed met onze tijd mee. Sinds een jaar zijn we over gegaan op digitale techniek voor het geluid. Dat levert ons heel veel extra mogelijkheden op om de kwaliteit weer een stap verder te helpen. Maar dat is best wel een grote klus voor één technicus. Daarom zoeken we een tweede technicus die kan helpen alles uit het koor te halen wat er in zit en om dat op hoge kwaliteit te laten horen aan het publiek.

Op de factsheet hier onderaan zie je al veel gegevens over Joyful Sound en over de techniek. Als 2e technicus is het de bedoeling dat je in principe alles kunt wat de huidige technicus kan. Dat je geheel zelfstandig en alleen de techniek zou kunnen verzorgen mocht de huidige technicus een keer afwezig zijn. Onze technicus kan je helemaal opleiden tot volleerd Joyful Sound technicus. Mocht je dus weinig tot geen ervaring hebben als geluidstechnicus, dan is dat geen probleem, zolang je maar bereid bent te leren! Maar ook als je al helemaal thuis bent in de techniek, ben je van harte welkom.

Samen met de huidige technicus zul je een werkverdeling gaan maken. Daarbij ben je automatisch lid van de opbouwploeg. Dat is het clubje mensen (techniek, dirigent, enkele koorleden) dat bij repetities en uitvoeringen zorgt voor het klaarzetten van de apparatuur. Bij Kerst in Oud Kampen en bij concerten zorgt de opbouwploeg ook voor onwaarschijnlijk mooie decors zodat de mooie boodschap die we brengen niet alleen super goed klinkt, maar ook mooi wordt ondersteund door een prachtige aankleding.

Technicus zijn bij Joyful Sound is vrijwilligerswerk, het is dus geen betaalde baan. Je wordt wel automatisch lid van de vereniging, maar als technicus ben je vrijgesteld van contributie. Je bent aanwezig op alle repetitie-avonden (woensdagavond, jij start om 19:30 uur) en uitvoeringen.

Heb je interesse of vragen? Of twijfel je of jij het bent waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet: zoek direct contact! Dan hebben we het er over, bespreken we je twijfels en kijken we of we iets voor je uit de weg kunnen halen. We willen niets liever dan dat wij goed bij jou passen én dat jij goed bij ons past. Voor meer informatie kun je naar onze contactpagina gaan of kijk op onze social media en zoek daar contact met ons: Twitter: @joyfulsoundnl, instagram: koor.joyful.sound, facebook: joyfulsoundnl. En natuurlijk mag je bellen met onze dirigent die hier alles van af weet: 06-54297804